Fotoreportage

 Voor de fotoshoot

Voor de fotoshoot

Je hebt de keus gemaakt, je wilt een professionele fotoreportage van jouw paard!
Bel of mail om een afspraak te maken en wij prikken samen een geschikte datum onder voorbehoud van het weer.

Voorafgaand aan de fotosessie bepalen we de locatie, wil je de fotoshoot graag op stal laten plaatsvinden of in een mooi gebied in de buurt? Denk bij een mooie locatie aan het strand, een zandverstuiving, het bos, de heide, een meer, noem maar op! Allemaal niet in de buurt? Wees gerust, ook een rij bomen of een vrij uitzicht op de blauwe lucht op stal levert een prachtig resultaat op.

Je kunt kiezen uit verschillende fotopakketten. Zo kun je precies de fotosessie kiezen die jij voor ogen hebt en aan jouw wensen voldoet.

De fotoshoot

De fotoshoot

Het is zover, de fotoshoot! Zorg dat jouw paard er op zijn allerbest uitziet door hem van te voren grondig te borstelen of te wassen. Vergeet ook het eventuele harnachement niet op te poetsen.

Afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen, kun je de fotoreportage geheel naar eigen wens invullen. Wil je alleen foto’s van je paard? Wil je ook samen met je paard op de foto, onder het zadel of alleen er naast?

Tijdens de fotoreportage neem ik alle tijd om het optimale resultaat te behalen, zodat jouw paard er op zijn allermooist op staat!

Bekijk de galerij vol inspiratie voor jouw fotosessie!

Na de  fotoshoot

Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoreportage maak ik een selectie van de gemaakte foto’s. Deze ontvang je binnen tien werkdagen op een persoonlijke webpagina. Op deze bestelpagina staat de selectie als zogenoemde voorbeeldfoto’s. Het gebruiken of publiceren van deze foto’s is niet toegestaan, ze zijn alleen bestemd om je bestelling uit te kiezen.

Bij pakket “luxe” en “deluxe” zit een bestel tegoed. Zo kun je voor een bepaald bedrag zelf kiezen welk fotoproduct je wilt ontvangen, zonder hier direct extra voor te hoeven betalen. Uiteraard ben je altijd vrij om meer na te bestellen. Bekijk hier uit welke foto producten je kunt kiezen.

De foto’s van de reportage blijven altijd in mijn archief bewaard, zo kun je ook jaren later nog foto’s bestellen.

Afscheidsreportage van je paard

Afscheid nemen van je paard is een emotionele gebeurtenis. Veel paardeneigenaren willen voor het afscheid nemen, graag nog een fotoreportage laten maken van hun paard…

Lees meer