Commercieel en redactioneel

Hoog kwalitatieve foto’s zijn een must voor ieder bedrijf. Of het nu gaat om foto’s voor je magazine, boek, manege, stal of nieuwe paardenproduct. Goede foto’s zijn onmisbaar en maken jouw bedrijf succesvoller!

Een goede foto trekt de aandacht en dat is precies wat je bij reclame maken wilt bereiken. Iets wat er mooi uitziet zal namelijk sneller worden verkocht.

Boek een fotoreportage op maat, zodat alles aan jouw wensen voldoet. We bespreken je wensen, ideeën en het eindresultaat dat je voor ogen hebt. Aan de hand daarvan ontvang je een vrijblijvende offerte.

Stock foto’s
Ben je op zoek naar al bestaand beeldmateriaal van paarden? Een topkwaliteit foto voor in je magazine, ter promotie van je bedrijf of een prachtige foto voor op stal?

In het fotoarchief vind je een ruime collectie van paarden van verschillende leeftijden, gebeurtenissen, kleuren en rassen, welke gefotografeerd zijn op verscheidene locaties.

Neem gerust contact op om je wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je een selectie foto’s die aan jouw omschrijving voldoen. De kosten van een stock foto zijn afhankelijk van het doel waarvoor je de foto wilt gebruiken.

Portfolio

Benieuwd naar het commerciële en redactionele werk van Lisa Dijk Photography? Bekijk de galerij met een selectie van de mooiste beelden en krijg een indruk van de mogelijkheden.

Bekijk de galerij