Al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het fotograferen van paarden!

Hoi! Ik ben
Lisa Dijk

Nationaal en internationaal gerenommeerd paardenfotograaf.

Over de hele wereld gereisd om paarden te fotograferen en fotografie awards gewonnen.

+ Publicaties in vele paardenmagazines

Fulltime professioneel paardenfotograaf en afgestudeerd aan de Fotovakschool in Amsterdam.

2010 gestart als fotograaf & 2013 diploma behaald

Oprichter & fotografie coach van het grootste paardenfotografie cursus platform van Nederland en België.

>> horsephotoexperience.com <<

Dit kan ik voor jou betekenen!

Met mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van paardenfotografie.

José
José
Lees verder
" Mijn paard heeft al twee keer voor de lens van Lisa mogen poseren, iedere keer met een prachtig resultaat!! Een echte aanrader voor iemand die een prachtige fotoshoot wilt van zijn of haar paard. Ook heeft mijn paard al meerdere malen op de cover van een magazine gestaan met de foto’s van Lisa, super trots! "
Lisa Botman
Lisa Botman
Lees verder
" Eindelijk! Mijn shoot kunnen inplannen! Ruim een jaar op gewacht omdat ik mijn paardje even wilde laten doorgroeien! Steeds als ik foto’s voorbij zag komen dacht ik aaaaahhh.. wanneer kan ik nou eens! Nou het is gelukt! En hoe! Met engelen geduld en heel veel rust en plezier. Ik heb waanzinnig mooie foto’s, mooier als ik had gedacht! Ik ben er zo blij mee, mijn paard is mijn grote trots, en nu kan ik het weer eens aan iedereen laten zien. Ik ga er ook een mooi canvas van laten maken! Een aandenken om niet meer te vergeten! "
Cynthia
Cynthia
Lees verder
" Afgelopen lente heeft Lisa mijn twee merries op de foto gezet. Ik had van te voren al hoge verwachtingen, maar de foto’s overtroffen die ook nog eens ruimschoots!! Zeer tevreden dus, ik kan haar van harte aanbevelen! "
Anthea
Anthea
Lees verder
" Ik ben een grote fan van Lisa haar fotografiewerk. Ze legt een prachtige sfeer in elke foto wat resulteert in top foto’s. Lisa heeft mijn pony al meerdere keren voor haar lens gehad. Elke keer is het genieten als ik dan de foto’s ontvang! Ik ben haar dan ook super dankbaar voor de mooie foto’s! "
Shanna
Shanna
Lees verder
" Lisa heeft onze merrie Sharifa twee keer op de foto gezet en haar foto’s zijn nog steeds echt favoriet bij ons. Ze weet onze merrie precies zo op de foto te zetten hoe ze het mooiste tot haar recht komt en precies hoe ze echt is. Lisa neemt haar tijd om deze foto’s te maken en is zeer professioneel! "
Previous
Next

Over Lisa Dijk

Een van de dingen die ik het mooiste vindt aan mijn beroep, is mensen verblijden met prachtige foto’s van hun paard, waar ze hun leven lang van kunnen genieten!

Mijn stijl kenmerkt zich door kleurrijke, frisse en natuurlijke foto’s. De nabewerking die ik toepas is minimaal. Een goede foto heeft namelijk helemaal niet zoveel nabewerking nodig.

Ik zie fotografie niet als massaproductie maar als iets persoonlijks. Waarbij je geen 100-den foto’s van je paard ontvangt, maar enkele museum waardige foto’s waar de kwaliteit en nog belangrijker jouw paard vanaf spatten!

Ook anderen leren over paardenfotografie is een van mijn grote passies, zo heb ik een Online Cursus Paardenfotografie geschreven en geef ik regelmatig workshops en organiseer ik fotoreizen onder de naam Horse Photo Experience.

Gewonnen fotografie awards & eervolle vermeldingen

Met deze personen en bedrijven heb ik al samengewerkt. Nu jij nog!

Stel mij een vraag

Voel je vrij om mij van alles te vragen over mij en mijn werk als paardenfotograaf!