Jij en jouw paard verdienen een prachtige fotoreportage!

Omdat ze zo speciaal zijn...

Alleen paardenliefhebbers zoals jij begrijpen hoe speciaal jouw band kan zijn met deze prachtige dieren. Ze zijn er voor je als je het even moeilijk hebt, je beleeft geweldige momenten en avonturen met ze. Ook al kunnen ze soms een hele uitdaging zijn en jouw grenzen volledig opzoeken, zelfs dan hou je van ze <3

Je zou willen dat ze voor altijd bij je zijn, maar helaas ligt dat in de realiteit anders. Daarom is een fotosessie van je paard laten maken zo enorm waardevol. 

Lisa Botman
Lisa Botman
Lees verder
" Eindelijk! Mijn shoot kunnen inplannen! Ruim een jaar op gewacht omdat ik mijn paardje even wilde laten doorgroeien! Steeds als ik foto’s voorbij zag komen dacht ik aaaaahhh.. wanneer kan ik nou eens! Nou het is gelukt! En hoe! Met engelen geduld en heel veel rust en plezier. Ik heb waanzinnig mooie foto’s, mooier als ik had gedacht! Ik ben er zo blij mee, mijn paard is mijn grote trots, en nu kan ik het weer eens aan iedereen laten zien. Ik ga er ook een mooi canvas van laten maken! Een aandenken om niet meer te vergeten! "
Cynthia
Cynthia
Lees verder
" Afgelopen lente heeft Lisa mijn twee merries op de foto gezet. Ik had van te voren al hoge verwachtingen, maar de foto’s overtroffen die ook nog eens ruimschoots!! Zeer tevreden dus, ik kan haar van harte aanbevelen! "
Anthea
Anthea
Lees verder
" Ik ben een grote fan van Lisa haar fotografiewerk. Ze legt een prachtige sfeer in elke foto wat resulteert in top foto’s. Lisa heeft mijn pony al meerdere keren voor haar lens gehad. Elke keer is het genieten als ik dan de foto’s ontvang! Ik ben haar dan ook super dankbaar voor de mooie foto’s! "
José
José
Lees verder
" Mijn paard heeft al twee keer voor de lens van Lisa mogen poseren, iedere keer met een prachtig resultaat!! Een echte aanrader voor iemand die een prachtige fotoshoot wilt van zijn of haar paard. Ook heeft mijn paard al meerdere malen op de cover van een magazine gestaan met de foto’s van Lisa, super trots! "
Shanna
Shanna
Lees verder
" Lisa heeft onze merrie Sharifa twee keer op de foto gezet en haar foto’s zijn nog steeds echt favoriet bij ons. Ze weet onze merrie precies zo op de foto te zetten hoe ze het mooiste tot haar recht komt en precies hoe ze echt is. Lisa neemt haar tijd om deze foto’s te maken en is zeer professioneel! "
Previous
Next

Jouw paard op zijn allerbest vastgelegd, Je paard springt straks van de foto's!

Misschien wel letterlijk 😉

Absolute topkwaliteit en vakkennis, geen massaproductie, maar enkele museum waardige topstukken.

Zonder oneindig Photoshoppen!

Een prachtige blijvende herinnering van jouw paard, precies zoals je jouw paard kent.

Daar wil je toch naar blijven kijken?

Vertel mij jouw wensen!

Leuk dat je hebt besloten om contact met mij op te nemen!

 Een fotoshoot van jouw paard is niet zomaar iets! Om de persoonlijke aanpak die ik jou graag wil bieden mogelijk te maken, hoor ik graag wat jouw wensen zijn. 

Met deze personen en bedrijven heb ik al samengewerkt. Nu jij nog!