Fotograaf

Een fotoreportage is iets speciaals, want wat is er nu mooier dan een prachtige foto van jouw paard, groot aan de muur waar je elke dag met veel plezier en trots naar kunt kijken?

Jouw paard op zijn allerbest vast laten leggen, is niet alleen leuk, het is ook de mooiste herinnering voor later. Dat is tevens een van de dingen die ik het mooiste vindt aan mijn beroep, mensen verblijden met prachtige foto’s, waar ze hun leven lang van kunnen genieten!

Mijn stijl kenmerkt zich door kleurrijke, frisse en natuurlijke foto’s. De nabewerking die ik toepas is minimaal, een goede foto heeft namelijk helemaal niet zoveel nabewerking nodig.

Tijdens mijn opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam, leerde ik over veel takken binnen de fotografie, maar over paardenfotografie kreeg ik met regelmaat te horen dat ik dat maar uit mijn hoofd moest zetten “hier is geen werk in te vinden”. Eigenwijs als ik ben liet ik mij niet tegenhouden om toch te gaan voor wat ik graag wilde; professioneel paardenfotograaf worden en dat is gelukt! Naderhand waren ze zo trots op wat ik had bereikt, dat zij o.a. mijn website tijdens lessen aan anderen klassen als voorbeeld lieten zien.

Tijdens mijn fotografie opleiding kreeg ik de unieke kans om stage te lopen bij Arnd Bronkhorst en sindsdien heb ik ook de eer om als enigste Nederlandse paardenfotograaf naast Arnd mijn foto’s via zijn archief te kunnen verkopen.

Mijn werk wordt regelmatig gepubliceerd in zowel nationale als internationale paarden magazines zoals de Hoefslag, Bit, Paard & Sport, Penny, Reiter Revue, Horse & Rider, Horse Illustrated, Equus en nog veel meer tijdschriften. Ook ga ik met regelmaat op pad om de foto’s bij een artikel te verzorgen.

Wacht niet langer en bel of mail om een afspraak te maken voor jouw fotosessie.

Horse Photo Experience
Anderen leren over paardenfotografie is ook een van mijn passies. In 2013 heb ik daarom samen met dierenfotograaf Marlinda van der Spek, Horse Photo Experience opgericht. Ga met ons mee op een fantastische paardenfotoreis, een unieke kans om meer te leren over paardenfotografie en om jouw portfolio uit te breiden.

Ook organiseren we paardenfotografie workshops op verschillende niveau’s door heel Nederland en kun je deelnemen aan workshops met een bepaald thema, bijvoorbeeld de workshop black fotografie, waar je leert hoe je goede foto’s met een zwarte achtergrond kunt maken. Leer je liever online? Volg dan een van onze online cursussen. Bekijk ons aanbod op www.horsephotoexperience.com